Design-Tech Guest Lecture: Amit Zoran

מבוא לגסטרונומיה דיגיטלית
על חזון המטבח ההיברידי, בין תהליכים ידניים למיחשוב

עמית הוא מרצה בכיר בביה”ס להנדסה ומדעי המחשב באוניברסיטה העברית. הוא חוקר את הפוטנציאל במפגש בין טכנולוגיות המיחשוב לבין כישורי מלאכת-יד קלסיים. בהרצאה זו הוא יספר על מתכונים המשלבים תהליכים ידניים עם כלי עיצוב ותכנון פרמטרים. הגישה הזו מאפשרת לטבח לשלוט במבני טעם ואסתטיקה באוכל.

ההרצאה מתקיימת במסגרת סמסטר האביב של המסלול לתארים מתקדמים בעיצוב תעשייתי בטכניון Design-Tech. מדי שבוע בימי רביעי בזמן הפסקת הצהרים נארח הרצאות פתוחות עם מיטב המעצבים המקומיים.

10.4.2019, 13:30, PeKA Architecture Gallery, Amado building, Faculty of Architecture and Town Planning, Technion.

פספסת? ההרצאות משודרות בשידור חי בדף הפייסבוק של Design-Tech ועולות לערוץ היוטיוב של Design-Tech ולדף הפוקדאסטים בסאונדקלאוד

לפרטים נוספים:  designtech@technion.ac.il